head

Kale creț pentru ce este bun?

Acestea sunt efectele cele mai de preț ale kale-ului creț!
Acestea sunt efectele cele mai de preț ale kale-ului creț!
Eva MacPherson Eva MacPherson
Subiect : Stil de viață

Kale-ul creț protejează inima, arde grăsimile, este detoxifiant si poate ajuta în susținerea sănătații celulelor.

Originară din zona mării Mediterane Kale-ul creț cu toate că nu se bucură de o mare popularitate, dacă o cunoaștem mai bine cu siguranță vom include acestă legumă frecvent in meniul nostru.

Întărește sistemul imunitar

Kale-ul creț are un conținut ridicat de vitamina C contribuind astfel la întarirea sistemului imunitar, mecanismului de apărarea al organismului: făcându-ne rezistenți in fața  virușilor, îmbolnvirilor, putem evita cu mai multă ușurință cabinetele medicale aglomerate, astfel se recomandă consumul acesteia indeosebi in lunile de iarnă. Leguma este bogată in acid folic care poate fi benefic mămicilor însărcinate intrucât acidul folic este necesar pentru dezvoltarea corespunzătoare a fătului. Conținutul de calciu al Kale-ului creț contribuie la menținerea sănătații oaselor și al dinților din acest motiv este recomandată includerea acesteia în meniul copiilor si al bătrânilor.

Antioxidant puternic si antiinflamator

Întrucât Kale-ul creț are un conținut ridicat de antioxidanți, în acest fel contribuie la păstrarea prospețimii interioare-exterioare a întregului organism: consumarea regulată ajută la diminuarea micilor semne ale îmbătrânirii precum si la reducerea riscului apariției cancerului. Datorita proprietațiilor sale antiinflamatoare calmează durerile articulare si simptomele astmului si ajută la prevenirea dezvoltării bolilor.

Protejează inima, detoxifică

Kale-ul creț este un adevărat superaliment bogat in grăsimile omega-3 și omega-6 in acest fel acționează benefic asupra inimii si a sistemului vascular. Bogat in fibre si beta-caroten Kale-ul creț ajută la menținerea sănătații părului și a pielii, este un remarcabil detoxifiant, arde grăsimile așadar este alegerea perfectă și pentru diete, cure de slăbire. Această super legumă care protejează celulele este intr-adevăr un aliment foarte prețios care se poate prepara în diferite moduri și în plus ajută la menținerea sănătății florei intestinale care este cheia digestiei sănatoase.

Articole legate de acest subiect

Comunitate