head

Detoxifierea organismului pe cale naturala

Detoxifierea organismului pe cale naturala
Eva MacPherson Eva MacPherson
Subiect : Detoxifiere

Tulburarile gastrointestinale sunt frecvent intalnite in societatea de astazi, iar acest lucru se datoreaza in mare parte din cauza faptului ca oamenii consuma o cantitate destul de mare de produse alimentare asa-zis moderne, lipsite de elementele nutritive necesare pentru o digestie sanatoasa. 
Detoxifierea pe cale naturala este cheia ta spre reenergizarea organismului. Organism care nu poate face fata unui regim strict, tocmai pentru ca se resimte din plin dupa perioada de iarna. Regulile unei diete de detoxifiere sunt moderatia si cresterea sustinuta a aportului de legume si fructe. Cea mai buna modalitate de detoxifiere este cea facuta pe cale naturala.
Ficatul - este asemeni unei fabrici ce lucreaza neincetat pentru noi, separand substantele folositoare organismului de cele nocive. Fiind cel mai mare organ al corpului si indeplinind peste 500 de functii, de multe ori nu constientizam ca echilibrul intregului organism depinde de acest organ. Asemeni unor muncitori harnici dintr-o fabrica, celulele hepatice au nevoie, din cand in cand, de o pauza, de o perioada de detoxifiere astfel incat sa functioneze in parametri optimi.
Intestinul - Un motiv major pentru apariția unui numar de tipuri de boli si afectiuni (constipatie , boli periculoase ale tractului gastro-intestinal, si alții) este zgurat, astupate cu toate tipurile de murdarie in intestin. Aceasta situatie indica o nevoie de curatare periodica a corpului, de exemplu, intestinul, așa cum de fapt se acumuleaza toate deseurile mai daunatoare pentru corpul uman pe tot parcursul vietii, nu sunt in masura singuri pe propriul mod natural in intregime sa-l lase pe el.
Rinichii - Conform medicinei chineze antice, rinichii sunt responsabili de pastrarea materialului nostru genetic sau al esentei. Datorita faptului ca aceasta esenta circula prin intreg organismul uman, rinichii sanatosi sunt importanti pentru bunastarea totala. Rinichii nu se odihnesc niciodata si deseori devin supraincarcati, mai ales atunci cand dieta unei persoane este bogata in alimente procesate.

Articole legate de acest subiect

Comunitate